У соціальній мережі розмістили курйозну публікацію, в якій можна побачити популярного коміка і актора з росії Сергія Свєтлакова. Коли він давав інтерв'ю, він розповів історію про російський менталітет.

Відповідну публікацію розмістили в Telegram-каналі «Боже, яке кончене»

Всім напевно відомий такий актор як Сергій Свєтлаков і його гумор. Важливо нагадати, що Сергій Свєтлаков знімався в "нашій раші", де він грав головні ролі.

Зараз в мережі ходить відеоролик, в якому актор з рф висміює свій же менталітет.

Українці не пропустили повз вуха таке інтерв'ю і залишили чимало відгуків під відеороликом.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

"Як не з'їм то понадкусую - вся суть кацапів вони не можуть спокійно жити коли хтось живе не в такому ж гімні як смороду звідси і затятта ненависть до заходу і сша, де металітет інший нація обісраних дегенератів", "Гавно ти і країна рашия твоя гавнище мразота", "Росія то невдала хвора сестра від незахищених політичних стосунків, а путін то її хвора п*зда (як співається в пісні "шо ви браття")", "Вони завжди були в гівні але вважали/ють себе вище всіх Шоб у мене така самоценная була як у рашистов", "А цей мужик в гівні - випадково не той чоловік краснової, який нагидив в плафон і пригвинтив його на місце? Тут це відео теж було))", - пишуть відгуки українські користувачі соціальної мережі.

Коментарі
Коментарі

Коментарі
Коментарі

Коментарі
Коментарі

Нагадавши, у мережі повідомили, що в Бухаресті в російське посольство врізався автомобіль.