Двох петербуржців пов'язали і відвезли в поліцію прямо з магазину через Кідер-сюрприз з прикріпленим до неї офісним стікером.

"Злочинці" розмістили "сюрприз" з шоколадного яйця в публічному місці. На стікері були зображені сердечка і фраза з культової пісні ДДТ "Не стріляй", написаної Юрієм Шевчуком в 80-і роки минулого століття.

Відносно петербуржців складають протокол, попередньо - за фактом дискредитації збройних сил рф. Адже вони посміли натякнути на війну в Україні, упс, вибачте, на "військову операцію".

"Маразм міцнішає, і це невиліковно", — прокоментували новину Українці.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

В Україні триває війна розв'язана Путіним 24 лютого 2022 року. Соціологи постійно спостерігають, як налаштовані жителі російських міст, станом на початок квітня, агресія щодо України збільшується.

Тому не дивні і звірства, які нормальним людям не вміщаються в голову, а рашисти їх виконують. Те, що скоюють злочинці у військовій формі рф - багато хто називає геноцидом. Хоча, звичайно, є мізерний відсоток людей, які залишилися не зомбовані пропагандою. Однак це на весь Пітер-дві людини. Мізерно мала кількість людей, не дивно, що їх заарештували. ЦЫе ж не два мійольни

Нагадаємо, раніше уСтавропольському краї рф місцевий мешканець показав алею похованих окупантів, кількість могил приблизно як "село".

Як повідомляв портал "Знай.ua", "глава" українського Криму налякав Усика і Кравчука медалями

Також "Знай.ua" писав, що улюбленець українців Олексій Арестович натякнув на швидку перемогу над росією.