Спеціаліст зробив розклад на картах Таро і розповів, яке майбутнє чекає на столицю України, а ще дав поради жителям, які змушені були залишити свої домівки.

Війська росії нарешті відійшли від Київської області, тому перед киянами стало нагальне питання: «Чи безпечно повертатись додому і що чекає область у майбутньому?» На ці питання відповів відомий екстрасенс і астролог Макс Гордєєв.

«Перша карта, яка випала під час розкладу на Київ, – шістка. Це потужна допомога. Щодо повторного нападу – навряд чи він буде. Немало людей передбачують такий хід подій, причому зовсім скоро, але я такого не бачу. Звісно, керуюсь я лише картами, але з того, що є – допомога і відродження Києва», – поділився експерт каналу «Україна» екстрасенс Макс Гордєєв у своїх соціальних мережах.

Тож, за словами експерта Київ буде у безпеці. А ось, що чекає на Київську область, яка прийняла на себе весь удар агресора:

«Випадає Лицар кубків і Карта переможця, тобто ми настільки енергетично підбили ворога, що назад він повертатись не планує. Ймовірності того, що ворог знову прийде з нападом, я наразі не бачу. Повірте, карти завжди показують, якщо є хоча б малесенький натяк на щось», – запевняє екстрасенс.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Крім того, Макс Гордєєв зауважив, що кияни спокійно можуть повертатись додому та поступово відновлювати свій звичний ритм життя:

«Беріться за діло і починайте відновлювати економіку! Сьогодні просто необхідно, щоб в Україні почали відкривати магазини, тренажерні зали, заклади харчування, освіти і тому подібне – ми повинні жити і працювати на благо країни», – коментує експерт каналу «Україна».