Популярна і талановита українська актриса Анна Саліванчук поділилася теплим і душевним відеороликом. Вона показала, як її маленький син молитися.

Відповідний пост Анна Саліванчук оприлюднила у своєму акаунті в Instagram.

«З Благовіщенням Мій син до війни молився рідко, а тепер кожного дня по декілька разів Сам мені каже , Мамо давай помолимось за Україну, за наших воїнів і за дітей Дитяча молитва, хто не знав, навчіть своїх дітей Ой Ісусе глянь на мене Зроби Боже дитя з мене Моє серце ще маленьке, Ой Ісусе- дорогенький Я лягаю спати- даю тобі знати Бог переді мною Ангели за мною, А ти Божа Матір- опікуйся мною», - підписала відеоролик українська актриса.

Дивлячись на зворушливі кадри, де маленький хлопчик читає молитву, просто неможливо утримати емоцій. Українська публіка, яка спостерігає за постами Анни, активно коментує кожен з них, і цей – не став винятком з правил.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Анна Саліванчук. Фото: скріншот youtube
Анна Саліванчук. Фото: скріншот youtube

"Який молодець", "Молодець, янголятко, все буде Україна!", "Бережи вас Бог!", "здоров'я, миру, довголіття тобі", "Koteczku kochany, niech Ci Bóg da zdrowia i pokoju abyś mógł żyć w pokoju w swoim pięknym kraju", - пишуть відгуки юзери соціальної мережі.

Коментарі на пост Анни Саліванчук в Instagram
Коментарі на пост Анни Саліванчук в Instagram

Коментарі на пост Анни Саліванчук в Instagram
Коментарі на пост Анни Саліванчук в Instagram

Нагадавши, Андрій Данилко повідомляє, що він залишається в Києві.

Як раніше повідомляв портал "Знай", до воїнів ЗСУ приєднався пухнастий боєць.

Також портал "Знай" писав, що у мережі показали несамовитий лист з Маріуполя.