Підтримка України у світі не проходять повз жлобливих осіб, які навіть не можуть усвідомити своїми курячими мізками весь жах та біль втрат війни, а ще й насміхаються з того. Черговим довбнем став вірменський співак з гурту System of A Down, який висловив свою проросійську позицію.

Мова йде про співака Сержа Танкяна (Serj Tankian). Це досить потужний співак, він мав багато шанувальників і в Україні. Проте після його "відрижки" на Twitter, у якій ця особа сміється над трагічними подіями в Україні та має нахабність іронізувати щодо війни - співак набирає обертів та йде слідом за росіянським воєнним кораблем.

Соліст запропонував Росії напасти на Вірменію, щоб вона, як і Україна отримала допомогу від Заходу для боротьби з Азербайджаном і Туреччиною.

"Може нам варто переконати Росію напасти на Вірменію, щоб захід дав нам зброю і гроші для боротьби з Азербайджаном і Туреччиною", - написав Танкян в Twitter.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також він додав скріншоти постів, в якому порівнювалися заяви держсекретаря США Ентоні Блінкена щодо України та Вірменії — стурбованість/мир/дипломатія щодо ситуації в Нагірному Карабасі та гроші/зброя для підтримки сміливих українських військових.

Зазначимо, що росія підтримує Вірменію у війні за Нагірний Карабах, А Туреччина встала на бік Азербайджану. Це допомогло "вибити" вірмен з цієї території, і, так би мовити, повернути свої землі. Україна також підтримувала Азербайджан.

Серж Танкян і запропонував Росії напасти на Вірменію, щоб Захід їм допоміг також, як допомагає Україні у війні з росією.

Нагадаємо, раніше у росії стали здогадуватися, чому вони "дають задню" на переговорах.

Як повідомляв портал "Знай.ua", прем'єр-міністр Словенії Янез Янша публічно висміяв росію і нагадав все світу, що таке російські громадяни.

Також "Знай.ua" писав, що улюбленець українців Віталій Кім припустив, що покаже путін росіянам на 9 травня.