У соціальній мережі повідомили про те, що легендарна зарубіжна група Pink Floyd випустила спільний трек з Андрієм Хливнюком.

Відповідний пост оприлюднили на сторінці «Зоряний шлях» в Instagram.

"Спільний трек Pink Floyd та Андрія Хливнюка Легендарний рок-гурт @pinkfloyd використав вокал українського співака й запрем'єрив пісню Hey Hey Rise Up («Ой у лузі червона калина»). До слова, це перший реліз «флойдів» за 28 років. Всі доходи від хіта підуть на гуманітарну допомогу українцям", - повідомляється в соціальній мережі.

Багатотисячна українська аудиторія з особливим інтересом спостерігає за останніми новинами, щоб почути приємні звістки. Люди не пропустили повз вуха даний пост і залишили чимало відгуків під ним.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Кадр з кліпу Pink Floyd. Фото: скрін youtube
Кадр з кліпу Pink Floyd. Фото: скрін youtube

"Незломні, терплячі, талановиті мої українці які все витримають!!!!!", "Слава Україні Героям слава", "Круто вийшло.кльові виконавці.особливо приємо,коли в кінці кліпу побачила свою доцю.з цієї пісні в нас починається кожен ранок.все буде Україна! Хай Господь оберігає захисників і наш народ", "Ранок почався з цієї чудової пісні Слава Україні", " Яка сила духу, яка велич і міць. Пишаюся", "Обожнюю їх! Легендарні музиканти! Дякуємо що з нами", "тремтіння по шкірі ми зможемо Україна!!! Україна вистоїть і ще пендаля в догонку дасть! Слава Україні! Слава Героям! Смерть Ворогам!", - пишуть коментарі юзери соціальної мережі.

Коментарі на пост Зоряний шлях в Instagram
Коментарі на пост Зоряний шлях в Instagram

Коментарі на пост Зоряний шлях в Instagram
Коментарі на пост Зоряний шлях в Instagram

Нагадавши, Михайло Подоляк розповів, як поводяться росіяни під час переговорів з українцями.

Як раніше повідомляв портал "Знай", у мережі повідомили, що в Києві починає працювати громадський транспорт.