Актриса серіалу "Друзі" підкреслила свій міцний союз з жартівником Адамом Сендлером, коли пара зробила кілька милих знімків під час спільних зйомок «Загадкове вбивство 2».

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Дженніфер Еністон, як завжди, виглядала приголомшливо, коли посміхалася в камеру поруч з актором Адамом Сендлером.

53-річна актриса розмістила в Instagram добірку зображень, присвячених закінченню зйомок її останнього фільму «Загадкове вбивство 2».

Здається, парочку відвезли в романтичну французьку столицю Париж, де вони приступили до роботи над своїм останнім спектаклем.

Популярні новини зараз
Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Дженніфер Еністон і Адам Сендлер
Дженніфер Еністон і Адам Сендлер

Виглядаючи щасливим в одному короткому кліпі, Джен можна було побачити, притиснувшись до грудей Адама в приголомшливій білій куртці зі штучного хутра, коли вони посміхалися і махали руками на відео.

У підписі до монтажу зірка "ранкового шоу" написала:" Merciiii Paris. Це завершення " і включила хештег #MurderMystery2.

Схоже, Адам і Джен полетіли в неймовірні країни для зйомок «Загадкового вбивства 2».

Дженніфер Еністон
Дженніфер Еністон

Останній раз їх бачили відпочиваючими, коли вони взяли швидку перерву в роботі під час зйомок на Гаваях ще в лютому цього року.

Джен часто вражає шанувальників Instagram своїми гарячими тренуваннями, і, безумовно, було очевидно, що її важка робота принесла дивіденди — її пульсуючий прес домінував над видом.

У той же час Джен також зайшла в Instagram, щоб подякувати своєму колегу по фільму і друга.

Поділившись фотографією пари, що тримається за руку, коли вони стоять перед хвилями, що розбиваються позаду них, вона написала: "Повертаємося до роботи з моїм приятелем. #MurderMystery2", також відзначивши "@adamsandler".