У соціальній мережі повідомили, що популярна ранкова програма буде повертатися в прямий ефір. Лілія Ребрик і Анатолій Анатоліч знову радуватимуть українців у прямому ефірі.

Відповідну новину розмістили на сторінці «Зоряний шлях» в Instagram.

"Улюблений «Ранок з Україною» повертається! Тепер ранкове шоу виходитиме на YouTube-каналі «Ранок з Україною» @ranok_ua, оскільки в телеефірі триває марафон «Єдині новини». У понеділок, 11 квітня о 9:00, ведучі Лілія Ребрик @liliia.rebrik та Анатолій Анатоліч @anatoliyanatolich вийдуть у прямий ефір на YouTube, щоб додати позитиву в цей непростий для українців час. Обговорити актуальні події та поспілкуватися з цікавими гостями ефіру. Live «Ранку з Україною» виходитиме на YouTube у понеділок, середу та п’ятницю. Щовівторка та щочетверга на YouTube-каналі виходитимуть відео з порадами експертів, зірками та ведучими каналу «Україна». До слова, вже зараз ви можете переглянути інтерв’ю Лілії Ребрик з Олею Поляковою та Дашою Астаф’євою", - повідомляється в соціальній мережі.

Українська аудиторія, особливо її жіноча половина, не змогла промовчати і відправилася писати свої відгуки під публікацією.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Лілія Ребрик, фото: Instagram
Лілія Ребрик, фото: Instagram

"Нехай сидять там де сидять, за кордоном, і мовчать", "будуть віщати з-за кордону для нещасних з України", "Добре так працювати, заховавшись в Америці. Ще й роботу такому .... попонують", " а що, Анатоліч вже повернувся з-за кордону?", - пишуть відгуки українці.

Коментарі на пост Зоряний шлях в Instagram
Коментарі на пост Зоряний шлях в Instagram