Скандально відому російську балерину Анастасію Волочкову помітили в компанії нового чоловіка. Відповідний знімок сама танцівниця розмістила на своїй особистій сторінці в Instagram.

На фото Волочкова сидить на руках у великого чоловіка біля Білого легкового автомобіля з відкритими дверцятами. На балерині-розкішна шубка і штани бірюзового кольору.

"В руках Кінезіолога Ігоря Петроченка @massage.petrochenko я відчуваю себе впевнено #анастасіяволочкова", - написала балерина.

Скрін, Instagram Волочкова
Скрін, Instagram Волочкова

Судячи з інформації у відкритих джерелах, кінезіолог, вісцеральний терапевт ігор Петроченко приймає пацієнтів в Москві. Його специфікація - проблеми з руховим апаратом, м'язами і суглобами.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Де Дмитро?",- цікавляться постійні читачі сторінки балерини.

"Закінчено термін служби», «Там, де все, втік без оглядки», «це був муляж", " Дмитро попіарився, бізнес свій спробував через Настю просунути... вдома вони всі їздили ставили))) я думаю Настя не безкоштовно хлопчика просувала.... час оплачений закінчився і Діма повернувся додому", - сміються в коментарях люди.

Настя Волочкова, фото з Instagram
Настя Волочкова, фото з Instagram

"Так виглядає російська жінка легкої поведінки«," із серії поиметь Волочкову. На раз», - додають інші.

Нагадаємо, Анастасія Волочкова "опинилася" на Мальдівах з новим хлопцем: витрачати гроші на нього не стала.

Як повідомляв Знай.uа, "Нескінченні мужики": володарка шпагату Анастасія Волочкова проміняла двох бойфрендів на молодого ведучого

Також портал Знай.uа писав, що Анастасія Волочкова виставила голі стегна і проміняла Росію: "Лебідь протух і розкладається".