Життя артистки, як і кожного українця, назавжди змінилося 24 лютого. У той день, коли росія підступно напала на нашу країну о 5 ранку.

«Я почула вибухи, але не зрозуміла, що це. Зателефонувала чоловікові, бо в нас у будинку був ремонт, і я з дітьми ночувала в одній квартирі, а він – в іншій. Сказала йому, що почула якісь вибухи, а він мені відповів: «Ти видумуєш, лягай спати». Десь за годину прийшла няня і промовила слова: «Олю, почалась війна», – пригадала Оля Полякова в розмові з журналістами каналу «Україна».

Напередодні війни співачка із сім’єю відпочивала на Шрі-Ланці. Вони повернулись в Україну 17 лютого. Оля зізнається, що попри тривожні новини, які тоді з’являлись у ЗМІ, вона сподівалась, що нападу не буде. А ось її молодша донька Аліса щось відчувала.

«Коли ми вилітали додому, вона казала: «Мамо, у мене дуже болить в грудях, я щось передчуваю. Давай не поїдемо звідси, давай залишимось». На що я відповіла: «Не видумуй, все буде добре». Хоча я не була впевнена, що все буде добре. 17 лютого війна не почалась, ми трішки розслабилися. Але вже 24-го вранці стало зрозуміло, що потрібно щось робити і кудись бігти», – зазначила Полякова.

Співачка вирішила виїжджати з дітьми з Києва, але була настільки розгублена, що навіть не розуміла, які потрібно взяти з собою речі. Врешті вони з доньками виїхали за кордон, а чоловік Олі, Вадим, залишився в Україні і вступив до лав територіальної оборони.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

«Тоді я збиралась їхати на дачу, тому взяла якісь спортивні костюми. Якщо чесно, я так безцільно ходила квартирою, мабуть, годин 7 і не розуміла, що брати. Ось у такі моменти й усвідомлюєш, що є цінне для тебе. Шуба? Ну, ні, мабуть. З іншого боку, не знаєш – а раптом тобі в полі треба буде ночувати і вона якраз знадобиться? Якби я знала, де опинюсь за місяць, то зібрала б щось доречне», – прокоментувала співачка в інтерв’ю програмі «Зірковий шлях».