У ефірі «Сніданку з 1+1» з'явився лідер гурту KALUSH ORCHESTRA Олег Псюк, який розповів про підготовку до Євробачення-2022, яке цьогоріч відбудеться в Турині.

Плани KALUSH ORCHESTRA

В рамках промотуру до конкурсу хлопці вже відвідали Ізраїль та Нідерланди. У своєму номері для цих концертів KALUSH ORCHESTRA відмовилися від спецефектів, а на екрані замість графіки розмістили великий QR-код, на якому зібрали інформацію про допомогу Україні.

За словами Олега Псюка, у Європі всюди відчувається неймовірна підтримка. Попереду на музикантів чекає виступ в Мадриді.

«В кожній країні ми допомагаємо Україні, розповідаємо про ситуацію та збираємо кошти. Підтримка європейців однозначно відчувається, і від учасників, і від єврофанів. ЗМІ запитають про нашу ситуацію, все викладають, постять», - поділився музикант.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Зміна образів та підготовка до Євробачення

Щодо підготовки до Євробачення та можливої зміни образів, Псюк зазначив, що у півфіналі на українців та усіх єврофанів чекає сюрприз, а зараз вони у промотурі виступають у старих костюмах.

«Нових костюмів ще немає, бо вони в процесі виготовлення. Ми використовуємо зараз старі, багато робили з ними виступів раніше. Також ми б не хотіли ще показувати костюми, які будуть на самому Євробаченні. Тому слідкуйте за конкурсом – там ми будемо в нових образах», - прокоментував лідер KALUSH ORCHESTRA.

Прогнози букмекерів

Наразі за ставками букмекерів, Україні прогнозують перемогу з рекордними показниками – 33%. До повномасштабного вторгнення, країна була на 5 місці у букмекерів. Це говорить, що заявка до вподоби європейській спільноті, яка слідкує за конкурсом. Музиканти мріють, щоб в кожному українському місті був мир і зараз не думають, де б хотіли бачити Євробачення-2023 в Україні.

Ведучі зі свого боку в разі перемоги запропонували провести конкурс в рідному місті Олега Псюка – Калуші. Лідер гурту прокоментував: «Це була б точно найбільша подія, яка відбувалася в Калуші».

Перші репетиції учасників Євробачення в Турині розпочнуться вже 30 квітня, Україна виступить у першому півфіналі 10 травня під номером 6.