Кім Кардашян приголомшила шанувальників в Instagram, завантаживши кілька кліпів в обтягуючому боді з колекції SKIMS, яке, за її словами, ідеально підходить для «сексуального часу або милого побачення».

Відповідний пост оприлюднили на порталі «Daily Star»

У Кім Кардашян забилося серце, коли вона виставила напоказ свою фірмову фігуру в обтягуючому боді в своєму останньому пості в соціальних мережах.

У п'ятницю 41-річна зірка реаліті-шоу завантажила серію відеороликів в свою історію в Instagram для своїх 300 мільйонів підписників.

Сторіс Кім Кардашьян
Сторіс Кім Кардашьян

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Прозорий чорний наряд, який підкреслював її широкі вигини, є частиною її колекції SKIMS, і Кім скористалася можливістю для просування свого бренду.

У кліпах вона з'являється в гардеробній, приймає кілька поз перед дзеркалом, радуючи фанатів своїм підписом ззаду.

Сторіс Кім Кардашьян
Сторіс Кім Кардашьян

Вона доповнила образ гострими чорними туфлями на підборах і довгою шубою, сказавши, що цей наряд ідеально підійде для «сексуального проведення часу або милого побачення».

Сторіс Кім Кардашьян
Сторіс Кім Кардашьян

Звертаючись до своїх шанувальників, зірка Keeping Up With The Kardashians сказала: "Але, як і у випадку з цим боді, я б просто одягла куртку зі штучного хутра Balenciaga, окуляри, черевики і провела якийсь сексуальний час або миле побачення. Це чорне боді з сітчастої тканини має бути одним з моїх фаворитів. Я одягаю з ним черевики. Це, мабуть, моя улюблена, найулюбленіша частина SKIMS. Це як повний ривок в боді".

Сторіс Кім Кардашьян
Сторіс Кім Кардашьян

Вона навіть дала фанатам кілька порад, як поєднувати одяг, який продається за ціною 98 доларів з іншим одягом.