GENA VITER розповів, що у нього було раніше багато зав’язків з «російською культурою», тож він на початку війни намагався о стукати до своїх відомих знайомих, але наштовхнувся на стіну їхнього мочання.

«Я особисто писав Кіркорову і Баскову, Дані Борисовій, яку я гарно знаю, і яку витаскував з наркологічних проблем. Я питав її: «Чому ти мені не віриш, ти ж особисто мене знаєш?», і зрозумів, що то дно, або люди просто не хочуть втратити статки. Якщо, вони думають, що будуть контролювати все, то вони помиляються. У них буде лише одне кільце – навколо кремля, і лише, якщо дозволить їхній божок», - поділився продюсер.

Співак поділився, що його повідомлення російські зірки читали, але не відповідали. Наприклад, Філіп Кіркоров затаївся, а Микола Басков - почав «відгавкуватися».

«Це люди нульові, у них є лише жага грошей, інше їх не цікавить. Знаю, що Лоліта Мілявська нарешті зрозуміла, що тут відбувається, хоче залишити росію, - розповів продюсер «Зірковому шляху» і додав, - Регіна Тодоренко – с*ка і тварюка. Тому що, коли вона була на «Фабриці зірок» у 2009 році і їй була потрібна підтримка, вона її тут отримала. Потім вона поїхала до росії і зрозуміла, що там багато грошей - вона тварюка. Я не хочу бачити, знати цю людину».

GENA VITER не оминув і українку співачку MARUV, яка замовчує те, що відбувається на її батьківщині.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

«Просто поставити чорний квадрат, це не позиція. Адже росія напала на Україну, російські солдати топчуть українську землю, вбивають, ґвалтують, мародерствують – це позиція, а те, що вона робить і ще багато артистів – це не позиція. MARUV, яка зникла. Авжеж, ноги розставляти справа чудова. Як мені сказала – поїду народжувати. Так поїдь до Маріуполя і там народи, подивись це жахіття, як ти можеш знаходитися у країні, яка знищує твою країну. Хто ти після цього – українка? Ні, вона зрадниця. Їй з цим жити, її рідним, її дитині - у кожного свій бік», - переконаний співак.