"Рідна Україна переможе" – українські зірки заспівали потужну пісню та продемонстрували чудовий кліп про українських військових.

Оптимістичний відеоролик показали на сторінці Генерального штабу ЗСУ.

У кліпі заспівали українські зірки Олександр Пономарьов, Михайло Хома, Тарас Тополя, Євген Кошовий, Юрій Ткач та Павло Чорний. За участю Оркестру та Хору Заслуженого Академічного Ансамблю пісні і танцю Зброїних Сил України під керівництвом диригента Дмитра Антонюка

Зокрема, у пісні жартівливо розповідається про перемоги українських захисників та ганебні невдачі рашистів.

"Ось пливе окупант, в Бердянську десь гальмує, тепер ворожий десант, рапанів там годує", – співає Євген Кошовий демонструючи у тазику пересування паперових ворожих кораблів.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Тому, цей хіт однозначно краще один раз послухати та побачити, ніж десять разів про нього прочитати.

Раніше Знай.UA повідомляв, що соратник Володимира Зеленського за акторським минулим і зірка студії "Квартал 95", актор Євген Кошовий поділився новим відео в соцмережі "Тікток".

У жартівливому ролику, в якому йому склав компанію інший актор студії "Квартал 95"Олександр Пікалов, вони читають жартівливі новини для жителів російського міста Бєлгорода.

"Жителі Бєлгорода! До міста увійшли нещадні українці на чолі зі Степаном Бандерою. Вони насильно надягають на чоловіків вишиванки", - говорить Кошовий в ролику.