"Ігри нескорених" заснував принц Гаррі, для військових, які отримали травми, але не скорилися та продовжують тримати марку, займаючись спортом. Цього року "Ігри" проходять у Нідерландах.

За даними голови Львівської ОДА, "золото" для України виборов спортсмен зі Львову, він боровся у штовханні ядра. Ця інформація розміщена на Facebook Козицького.

Він повідомив, що Віктор Легкодух, спортсмен зі Львова на "Іграх Нескорених" виборов золоту медаль у штовханні ядра.

Також Максим Козицький розповів історію Віктора Легкодуха. У 2014 році чоловік пішов захищати від російської навали нашу країну. Побував у найпекельніших на той час точках. Пів року, бив окупанта, а у серпні 2014-го отримав поранення хребта.

Віктор довго проходив реабілітацію, а паралельно займався силовими видами спорту. Саме завдяки спорту та силі духу Віктор не занепав, а тепер представляє Україну на міжнародних змаганнях.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Щодня Віктор попри біль і перешкоди займався силовими вправами. Тепер спортсмен здобуває перемоги на візку – раніше він став фінішером Лондонського марафону. Дистанцію у 42 кілометри Віктор здолав за 5 годин 51 хвилину", - розповів Козитьський.

Нагадаємо, раніше ми писали зворушливу історію кохання захисника, який вижив під кулями Донбасу, аби зустріти ту саму.

Як повідомляв портал "Знай.ua", ветеранка АТО Майя пройшла пекло під Дебальцевим і тепер вчить дітей стріляти з лука.

Також "Знай.ua" писав, що Принц Гаррі і Меган Маркл таємно відвідали королеву Єлизавету II по дорозі до українців.