Багато українців почали відкладати на потім не тільки важливі справи, а й саме життя. З початком війни це стало ще актуальніше, коли плани на майбутнє затьмарюють життя сьогодні.

Напарниця Майкла Щура з "Телебачення Торонто" Ярослава Кравченко порадила не відкладати життя на потім, а користатися нагодою щодня і щомиті.

Про це Ярослава Кравченко написала на своїй сторінці у мережі Instagram.

"Планувати своє "після війни" звичайно треба. Але не відкладайте життя на після. Живіть зараз, живіть кожну хвилину. Живіть з наснагою та пристрастю. Кожну секунду живіть!", – радить підписникам Ярослава Кравченко.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

Підписники Ярослави погодилися з думкою авторки посту зазначивши, що жити на повну саме сьогодні – це теж важлива боротьба.

Як повідомляв Знай.UA раніше, бійцям ЗСУ попався в полон російський окупант, який до приїзду на війну в Україну був блогером, причому далеко не найпопулярнішим і переглядається. Він розповів про колишнє життя і зізнався, як обкрадав українські сім'ї.

Тимофій Бобов з Псковської області приїхав воювати в Україну, але місія не увінчалася успіхом. Він потрапив у полон ЗСУ. На допиті окупант розповів багато корисного і зізнався у злочинах проти українського народу. Загарбник розповів, як він з іншими солдатами виганяв людей з квартир в підвали і займався мародерством.