Популярна українська актриса і телеведуча Лілія Ребрик поділилася постом в соціальній мережі. Вона показала, як вона працювала до війни в Україні і як весело проводила час з колегами.

Відповідний пост Лілія Ребрик оприлюднила у своєму акаунті в Instagram.

"Як було раніше? Грим, зачіска, костюмер готує плаття чи прасує костюм, у вусі - підслушка, у підслушці - шепочуть редактор чи режисер, «3,2,1 ефір»... Як тепер? Встала - сама себе нафарбувала, причесалася, костюм все ж таки вдягнула, але спортивний, замість підслушки - навушник, кадр собі сама виставила і сама собі сказала «3,2,1, ефір, Лілю!» Сумую за своєю командою, за тими - довоєнними - часами, коли так легко було сміятися, коли так важко було на світанку вставати, коли так хотілося жартувати і коли на душі не було кожної хвилини смутку і тривоги. Я знаю, ми все переживемо, ми переможемо, а зараз головне - просто бути сильними! З понеділком вас, любі! Хай цей передвеликодній тиждень принесе кожному з вас найкращі новини P.S. Гортайте відео: як було і як зараз #всебудеукраїна", - підписала публікацію українська актриса.

Українська аудиторія чудово пам'ятатиме ті моменти, які Лілія показала на відео. Люди не забули про себе нагадати і почали писати свої відгуки.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Фото зі сторінки Лілії Ребрик
Фото зі сторінки Лілії Ребрик

"Ліля, ми теж сумуємо за вашими ефірами...! Миру нам всім та перемоги!", "Лілечка, дуже вас люблю, поважаю, обожнюю, обов'язково хочу побачити в Херсоні, а Херсон це Україна!!!", "Лілічка.дивлюся Ваше відео-і Ви .як завжди.надихаєте-жити далі.ідти вперед.лише один позитив на Вашій сторінці.це суууупер. дякую вам", - пишуть відгуки юзери соціальної мережі.

Коментарі на пост Лілії Ребрик в Instagram
Коментарі на пост Лілії Ребрик в Instagram