У соціальній мережі повідомили дуже важливу новину, яка стосується футболу. Зараз йдеться про збірну Англії, яка, здається, готова зіграти з Україною, щоб зібрати кошти на допомогу українському народу.

Відповідну інформацію оприлюднили в Telegram-каналі "vZbirna"

"Артем Рябов: «Англійці не планували проводити товариських матчів. Але зараз - особливий випадок» Комерційний директор Олександра Зінченка розповів про ідею та організацію товариської зустрічі між збірними України та Англії. «Це була моя ініціатива, котру підтримала УАФ. Я звязався з Асоціацією футболу Англії з пропозицією провести товариський матч перед грою плей-оф з Шотландією. Наразі, ми на ранніх етапах переговорів", - повідомляється в соціальній мережі.

Крім цього, є інформація про те, що збірна Англії раніше не збиралася грати товариські матчі. Однак в ході останніх подій в Україні, все змінилося. Тепер же матч між Україною та Англією цілком реальний, а зібрані гроші підуть на допомогу Україні.

"Хоч англійці і говорили, що вони не збираються проводити жодних товариських матчів,. Але ми розуміємо, що зараз - особливий випадок. Хочемо всі кошти направити на допомогу українцям, які постраждали від війни. Англія підтримала нас у цьому. Я сподіваюся, що у нас все вийде. Якщо це буде так, то матч відбудеться наприкінці травня. Напередодні офіційної гри збірної України проти Шотландії"", - продовжив комерційний директор.

Популярні новини зараз
Київстар відреагував на безмежні питання щодо підвищення тарифів: "Довго утримувався від цього..." Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Нагадавши, у мережі з'явилися відомості про те, що росія намагалася захопити білорусь.

Як раніше повідомляв портал "Знай", чемпіон світу з шахів назвав головну помилку путіна.