Група "Бі 2" скасувала виступ у Києві 21 Травня, що не дивно, адже Росія напала на Україну, і навряд чи будь-які російські зірки зможуть збирати в нашій країні концерти в найближчі десятиліття.

Замість концерту в Києві і повернення грошей своїм фанам, які встигли купити квитки на концерт, музиканти були настільки цинічні, що запропонували українцям обміняти квитки на московський концерт в "Лужниках".

Бі-2. Фото: Telegram
Бі-2. Фото: Telegram

По всій видимості організатори концерту "переглянули" скабєєву, і вирішили, що українці сплять і бачать, коли ж їм дозволять поїхати в москву, слухати нафталінову музику рашистської групи, поки самі рашисти вбивають мирних українців, мородерствуют і знищують міста і села.

Вся позиція, на яку зважилися музиканти - це Чорний квадрат з написом "Ні війні" на сторінці одного з солістів групи - Леви. Але мабуть, через концерт в Лужниках, пост він посмпешно ссыкливо видалили.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Скриншот повідомлення
Скриншот повідомлення

Видно для російських музикантів, співати антивоєнні пісні зовсім не одне й теж, опиратися самій війні, або висловлювати свою чітку позицію. Бі-2 має багато сльозних текстів, але на ділі лікті у них по коліно в крові.

"Я, зізнатися, не думав, що може бути так:
Хто вчора був мені другом – сьогодні мій ворог.
Ми в прощальних обіймах стоїмо на краю..."

Нагадаємо, раніше ГУР оприлюднило докази, що росія хотіла напасти ще й на Білорусь. Ось звідки готували напад.

Як повідомляв портал "Знай.ua", окупанти готують жорстоку провокацію на Великдень, до чого бути готовим.

Також "Знай.ua" писав, що командир морської піхоти Сергій Волина звернувся до Папи Римського за допомогою для Маріуполя.