У соціальній мережі з'явилася інформація про те, що відомий пекар з Польщі відправився в Бучу. Після жахливих наслідків тимчасової окупації в Київській області, Яцек Полевський прийняв рішення приїхати в Бучу, щоб допомагати українцям.

Відповідний пост оприлюднили в Telegram-каналі «Останній капітал»

Всім добре відомо, як Польща допомагає Україні в цій важкій війні проти росії. Польща прийняла неймовірну кількість біженців з України і всіляко допомагає гуманітарною та військовою допомогою.

"Польський пекар Яцек Полевський приїхав із Познані до Бучі, щоб пекти там хліб. Під час війни Яцек всіляко підтримував українців, але, коли побачив фото зруйнованої Бучі, вирішив поїхати саме туди. У Польщі пекар завантажив 500 кг борошна, а дорогою у Львові докупив ще 600 кг", - повідомляється в соціальній мережі.

Популярні новини зараз
Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

Українці просто не змогли пройти повз таку новину і не написати коментарі зі словами подяки у відгуках під публікацією.

"Як з такою пітримкою не перемогти", "Брат вже купував там хліб,каже дуже смачний,але дана "Хатинка Пекаря" знаходиться не у Бучі,а у Ворзелі поруч з трасою по правій стороні, як їхати з Києва на захід", "дуже bazowane", "Паляниця", - залишають відгуки українські користувачі.

Коментарі
Коментарі

Нагадавши, Джо Байден в черговий раз вирішив покарати росіян і об'єднати НАТО ще сильніше.

Як раніше повідомляв портал "Знай", прем'єр-міністри Іспанії та Данії приїхали до Володимира Зеленського до Києва.