Відомі російські артисти Монеточка і Noize MC дали третій благодійний концерт для допомоги українським біженцям. Увечері четверга вони виступили в клубі Progresja, в якому 1 квітня виступав український гурт Kalush.

Російські артисти з перших днів війни виступили проти російської агресії, і встали на бік українців.

Крім того, 23-річна співачка в столиці Польщi вирішила зачитати віршик, за який на батьківщині їй світить 15 років в'язниці.

"Знают дети с малых лет, Что такое буква “Z”, Ведь не знать такое глупо Буква “Z” - это за**па".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

А ось Noize MC представив свою нову композицію під назвою "Аусвайс", яку виконав вперше. Як зазначає сам музикант, при прослуховуванні може стати дуже погано на душі, адже він це почуття відчув на собі, коли писав ці рядки. Однак, інакше вчинити в сучасних реаліях не може.

"Бувають пісні, які з тебе вилазять, як ніби тебе нудить і ти блюєш. І така пісня з'явилася у мене вчора. Думка моїх друзів і близьких розділилися: хтось каже, що це важлива і потрібна річ. І я сам так вважаю. Хтось вважає, що констатація провини і безсилля не може нікому допомогти і є руйнівною річчю" - йдеться в повідомленні артиста.

Монеточка і Noize MC стали одними з небагатьох російських артистів, хто підтримав Україну, і засудив російське вторгнення. При цьому, багато українських діячів, які переїхали в Росію, вирішили промовчати.

У даного дуету планується ще ряд концертів в європейських містах. В рамках трьох виступів було зібрано 200 тисяч євро.

Нагадаємо, що українська зірка "Орел і Решка" з мужністю "накинулася" на путінську владу

Раніше повідомлялося, що Noize MC виступив проти російської агресії перед Україною і нагадав важливе про війну

Також, репери Oxxxymiron, Face, Каста і Noize MC вийшли на вулиці, щоб повалити путінський режим