Популярна українська актриса театру і кіно Лілія Ребрик поділилася несамовитими історіями про жінок, які пережили жах в Маріуполі.

Відповідний пост Лілія Ребрик розмістила на своїй сторінці в Instagram.

"Я слухаю, я чую, я бачу, я дякую кожному, хто підійшов до мене на вулицях міста, де я тимчасово живу, я безмежно вдячна кожному, хто розказує і пише мені свої історіі! Я все пропускаю крізь себе, хоча влучно, мабуть, сказати: НАСКРІЗЬ. З жінкою з Маріуполя я зустрілася саме у день її народження. Ми обіймалися, а вона розповідала, як страшно було спати у тиші у Маріуполі, бо не знаєш, звідки прилетить і усвідомлюєш наскільки гнитюча ця тиша. Інша зізналася, що, коли лягала спати з маленьким песиком, прощалася з життям. А коли наважилася виїхати - була вже у такому відчаї, що сказала сама собі: «що долею написано, так і буде. Або тут помирати від обстрілів, або дорогою бути розстріляним - байдуже. Як буде так буде». Вона казала мені це без сліз і це найстрашніше, що люди вже просто не можуть плакати після пережитих жахів", - звернулася до публіки українська артистка.

Крім цього Лілія Ребрик розповіла ще одну несамовиту історію.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

"Третя жінка сиділа два тижні з маленькою дитиною у підвали окупованої території на Київщині і розповіла, що вже знає, як в одній воді може помитися дитина, сама, чоловік, як у ній же прати речі і нею же мити підлогу!! Що справжнє світломаскування - це у суцільній темряві вгадати за звуком, коли повна чашка налитої води дитині. Що колготи можна носити 12 днів не знімаючи! Це все - історіі, епізоди життя, які не можна забути, про які не можна мовчати, які не можна пробачити! Я плакала, коли вони розповідали мені ці історіі, а вони - ні. Про них має знати весь світ! Якщо хочете поділитися своєю історією - пишіть мені! Розповідайте, коли побачите на вулиці, давайте зробимо так, щоб це ніколи ніхто не забув! Я хочу обійняти кожного. Ми тут, на своїй землі, ми разом і ми витримаємо!",- продовжила телеведуча.

Лілія Ребрик, фото: Instagram
Лілія Ребрик, фото: Instagram