Кайлі Дженнер влаштувала карколомний показ в латексному комбінезоні з декольте, рекламуючи своє масло для губ KylieSKin-всього через два місяці після народження сина.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

У Кайлі Кеннер забилося серце, коли вона одягла крихітний останній топ для пристрасного відео TikTok .

Зірка світового реаліті-шоу хизувалася в облягаючому латексному комбінезоні, який міг розстебнутися в будь-який момент.

Магнат макіяжу позувала під час фотосесії для свого бренду Kylie Costmetics в середу, 20 квітня — після випуску свого бестселера Lip Oils минулого місяця.

Популярні новини зараз
У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Кайлі Дженнер
Кайлі Дженнер

24-річна Кайлі вирушила в TikTok із захоплюючим кліпом, який почався з селфі, де вона виглядала гламурно в домашньому одязі.

Зірка Кардашян продовжувала демонструвати шанувальникам свій приголомшливий рожевий гардероб, колекцію рожевого взуття і відповідні рожеві нігті після передбачуваного пустощів.

Кайлі була в білому халаті тільки для камери, коли наносила свої нові продукти для макіяжу.

Потім вона вирішила затьмарити всіх, коли з'явилася в облягаючому костюмі з червоного латексу, демонструючи свою вбивчу фігуру на загальний огляд.

Кайлі Дженнер
Кайлі Дженнер

Пишні каштанові локони модниця зав'язала ззаду, але дозволила кільком розпущеним пасмам спокусливо спадати на обличчя.

Вона доповнила образ ідеальною комбінацією сережок і масивних каблучок.

Шанувальники Кайлі були в захваті від її латексних вигинів, і багато хто захоплювався її пост-вагітним виглядом в коментарях.