Співачка Кеті Перрі продемонструвала своє вбрання напередодні ролі судді в шоу "Американський ідол", і фанати не могли натішитися яскраво-зеленому образу, що демонструє її завидну фігуру і вузьку талію.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Кеті Перрі привела фанатів в сказ після того, як вона зайшла в Instagram, щоб показати свій образ для недавнього епізоду American Idol.

Співачка змусила шанувальників позеленіти від заздрості, коли вона позувала, впершись руки в стегна, і продемонструвала відповідний комплект шартреза.

Її наряд був зроблений з яскраво-зеленого твіду, який ідеально поєднувався з її засмаглим сяйвом, і складався з корсета без бретелей і відповідних брюк в стилі карго.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Вона поклала своє довге чорне волосся у вільні хвилі і прикрасила їх парою сміливих діамантових сережок.

Кеті підкреслила свою природну красу димчастими очима, рожевою помадою і легким базовим макіяжем з парою пухнастих накладних вій, які доповнювали її блакитні очі.

Зірка також поділилася відео про себе за лаштунками на знімальному майданчику American Idol, коли вона йшла, щоб зайняти своє місце в журі з чашкою кави в руці.

Потім вона в останній раз продемонструвала свій наряд, працюючи з камерою, засунувши руки в кишені і дивлячись в об'єктив, коли позувала в гримерці.

Кеті написала в підписі: "Виглядає (і відчуває) як Маргарита" і підписала смайликом із зеленим серцем.

Потім вона продовжувала просувати American Idol, в якому вона є одним з чотирьох суддів, і сказала глядачам, що голосування "Відкривається на початку шоу", і закликала їх "голосувати достроково і стільки разів, скільки вони можуть" через сайт, текстом або в додатку.

Офіційний акаунт American Idol в Instagram залишив їй ряд смайликів у вигляді зелених сердечок, а фанати в коментарях обсипали її компліментами.