Зірка реаліті-шоу Кім Кардашьян піддалася критиці з боку пильних підписників в соціальних мережах, які стверджували, що вона відредагувала свої останні знімки в соціальних мережах, але пропустила одну важливу частину.

Відповідний пост оприлюднили на порталі «Daily Star»

Кім Кардашян стикається з новими звинуваченнями в тому, що вона відфотошопила свій останній пост в соціальних мережах, що демонструє її тонку талію.

Зірка Кардашьян піддалася критиці з боку підписників на її сторінці в Instagram через серію знімків, на яких вона позує поруч з приголомшливим пейзажним басейном.

Кім, 41 рік, не звикати радувати своїх 304 мільйонівфоловерів в Instagram безліччю спекотних знімків, і її останнє завантаження, безумовно, не стала винятком.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Зірка, яка в даний час навчається на юриста, виглядала сенсаційно, демонструючи свою відточену в спортзалі фігуру, обіймаючи палюче каліфорнійське Сонце.

Однак деякі фанати відзначили, що живіт Кім виглядав трохи інакше, ніж зазвичай.

У розділі коментарів один фанат написав: "Ви забули залишити пупок!"

"Шкіра теж виглядає дивно. Вірно?"- запитав другий.

Багато хто також помітив, що Кім виглядала сяючою на знімках без макіяжу, коли вона тримала руки за головою, посміхаючись в камеру.

Тим часом Кім нещодавно розповів про свої стосунки з коміком Пітом і про те, як їм подобається досліджувати своє рідне місто Стейтен-Айленд в Нью-Йорку «стриманим» способом.