Середній син Вікторії та Девіда Бекхемів, можливо, вже поставив велике питання - ци означає щось каблучка з великим діамантом на обручці його подруги Мії Ріган.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі «Daily Star»

Минулого тижня ходили чутки, що закоханий Ромео Бекхем може зробити пропозицію своїй давній подрузі Міа Ріган.

Згідно з недавніми повідомленнями, 19-річна модель Burberry вже деякий час хотів поставити велике питання, але не хотів вкрасти славу свого брата Брукліна Бекхема.

Бруклін, старший син Вікторії та Девіда Бекхем, одружився на актрисі Ніколі Пельтц на шикарному і дуже дорогому заході в Палм-Біч, Флорида.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Мія і Ромео
Мія і Ромео

Однак вважається, що Ромео не отримував ніяких весільних ідей від свого старшого брата і замість цього сподівався на щось набагато скромніше.

Але, схоже, що молода закохана пара, яка була предметом уваги з 2018 року, вже могла втілити свої плани в життя — всього тиждень тому Міа вийшла в Instagram з каблучкою на пальці.

Модель з містечка Чіппенхем у Вілтширі, недалеко від Котсуолдса, виглядала неймовірно, коли позувала на декількох особистих знімках з близької відстані.

На зображеннях особлива увага була приділена яскраво-блакитним очам підлітка і блискучому діамантовому на каблучці на її пальці, що підживлювало подальші припущення.

Під постом бойфренд Ромео похвалив свою прекрасну дівчину, додавши кілька милих карколомних смайликів.

Інші фанати також помітили величезний камінь і використовували смайлики, щоб виділити великий дорогоцінний камінь, в той час як інші прокоментували, як «красиво» виглядала Міа.