Кім Кардашян потрясла шанувальників після того, як опублікувала приголомшливу фотографію себе в сукні, створеному її покійним другом-модельєром Манфредом Тьєррі Мюглером.

Дану новину розмістили на порталі «Daily Star»

Кім Кардашьян приголомшила шанувальників після того, як опублікувала свою фотографію на прем'єрі фільму «Кардашьян» в обтягуючому металевому латексі і поділилася емоційним анекдотом про це вбрання.

На знімках Кім можна побачити стоїть на чорній килимовій доріжці, на прем'єрі Hulu нового реаліті-шоу її сім'ї.

Їх попередня програма Keeping Up With The Kardashians тривала 20 сезонів з 2007 по 2021 рік, перш ніж вони вирішили переключитися.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Кім стояла перед чорним фоном з написом "Hulu" і "The Kardashians", оточена біло-фіолетовими квітковими композиціями.

41-річна дівчина працювала на камеру і позувала, вперши руки в стегна, коли папараці сильно надулися.

Мати чотирьох дітей поклала своє довге темне волосся в стильну зачіску з передніми шарами, які обрамляли її обличчя, її краса підкреслювалася простим макіяжем і димчастими тінями для повік.

Бронзове сяйво Кім було доповнено приглушеним сріблом її облягаючої сукні з чашкою на кісточках і великим, що відкриває стегно розрізом.

Вона супроводжувала фотографії: "Крім того, для мене було великою честю надіти особливе плаття на особливий вечір! Манфред Мюглер Пошив це плаття для мене в минулому році перед своєю смертю, і я просто відчула його диво, коли одягла його!"