Хлої Кардашян зіткнулася з самою незручною помилкою в гардеробі перед тим, як з'явитися на шоу Еллен ДеДженерес, так як її помічник по гардеробу був змушений підійти до неї ближче.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Хлої Кардашян ризикнула розкрити себе світові під час своєї останньої появи на шоу Еллен ДеДженерес в Сполучених Штатах.

37-річна зірка з'явилася в програмі, щоб поділитися новинами про своє життя, а також про своє нове успішне реаліті-шоу The Kardashians, яке транслюється виключно на Hulu .

Тим не менш, наряд Хлої на ніч, безумовно, мало що залишав уяві, коли найближчі до зірки люди підходили близько до неї.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Хлої Кардашьян
Хлої Кардашьян

В епізоді, який повинен вийти в ефір по всій Великобританії сьогодні ввечері, 28 квітня. Фанати бачать, як Хлої розмовляє з ведучим американського ток-шоу за лаштунками, а також на знаменитому знімальному майданчику.

Однак, одягаючись перед інтерв'ю, Хлої зрозуміла, що взяла з собою в студію коригуючу білизну SKIMS не того розміру.

Через кілька хвилин після того, як Хлої це зрозуміла, довірена команда експертів з гламуру, якій довіряє Хлої, негайно починає змінювати наряд, щоб переконатися, що вона уникає несправності гардероба в прямому ефірі.

До великого шоку Хлої, її візажисту доводиться дуже близько підбиратися до мами з ножицями.

Хлої Кардашьян
Хлої Кардашьян

Хлої сказала: "Ти буквально в моїй вагіні. Тримайте ножиці настільки близько до моєї піхви - не зовсім ідеально, це не мій тип прелюдії".

Однак її візажист додав: "Здається, я отримав твої статеві губи".

Останній епізод популярного шоу Hulu вийшов всього через кілька днів після того, як з'ясувалося, що Хлоя і старша сестра Кім, 41 рік, пригрозили піти зі зйомок "Йти в ногу з Кардашьян".