Леслі Максвелл, 63 роки, з Австралії, фітнес-модель, взяла участь у ряді змагань з бодібілдингу і отримала кілька солідних титулів.

Дану публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Підтягнута бабуся Леслі Максвелл вразила шанувальників своїм останнім знімком в Instagram.

63-річний спортсмен брав участь у десятках чемпіонатів з бодібілдингу і завоював безліч титулів.

Часто бабуся з Австралії радує своїх 87 400 підписників граціозними знімками свого підтягнутого тіла.

Популярні новини зараз
Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло
Показати ще

Тепер чемпіонка світу розповіла про обіцянку, яку вона стримала сама.

Вона сказала: "2 роки тому я взяла на себе зобов'язання ходити на пляж два рази на тиждень і купатися в морі незалежно від погоди. Я знаю, це може звучати як радість... і більшу частину часу так воно і є, але бувають дні, коли вода дуже холодна. Або йде дощ!"

Вона додала: "Однак я просто беру свій рушник, одягаю бікіні і йду на пляж. Якщо ми тримаємо дане собі слово, це відбивається на всьому, що ми робимо, і робить нас сильнішими в усіх відношеннях. Звичайно, це стосується нашої чистої їжі та тренувань. Я впевнена, ви знали, що я веду до цього, ха-ха".

На знімку Леслі була одягнена в помаранчеве бікіні, коли вона відверто позувала, демонструючи свою підтягнуту і засмаглу статуру.

Шанувальникам дуже сподобалося те, що вони побачили, коли один з передплатників Instagram назвав Леслі «супермоделлю».