Хлоі Кардашян не могла не поділитися тим, як вона була щаслива, коли голлівудська зірка Дуейн «Скеля» Джонсон підтримав її «дивовижну воскову фігуру мадам Тюссо».

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Хлої Кардашян, схоже, була схвильована після того, як Дуейн «Скеля» Джонсон похвалив її попу, побачивши її воскову фігуру мадам Тюссо.

У середу (27 квітня) рестлер, який став голлівудським актором, відвідав знаменитий музей в Лас-Вегасі, оглядаючи свою воскову фігуру, яка була виставлена на огляд в березні.

Скеля
Скеля

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Однак 49-річний Дуейн втратив дар мови після того, як помітив свою воскову сусідку Хлою Кардашьян в супер-вузьких джинсах.

Дуейн задокументував свій візит на своїй офіційній сторінці в TikTok, а його відео набрало більше 12,6 мільйона переглядів і більше 2,4 мільйона лайків на платформі для обміну відео.

Хлої Кардашьян
Хлої Кардашьян

Поділившись своїм відео, Дуейн сказав: "Я вперше відвідав свою воскову фігуру мадам Тюссо", перш ніж додати: "Я повинен познайомити вас з моєю сусідкою. Я маю на увазі, хлопці, подивіться на це, ми чудово виглядаємо разом, чи не так?"

Він додав: "І у мене була лише одна нотатка, я маю на увазі, хлопці, це чудово, чи можемо ми додати трохи більше до мого, дайте мені ось такі сідниці!".

Скеля і Хлої
Скеля і Хлої

Шанувальники відразу ж перейшли в розділ коментарів, щоб пожартувати над Дуейн, написавши: "він був незадоволений кам'яним дном".