Голлівудська ікона Мерилін Монро померла від передозування наркотиків майже 60 років тому, і новий документальний фільм Netflix про її смерть тепер довів, що одне з тверджень про ніч її смерті є помилковим.

Відповідний пост оприлюднили на порталі «Daily Star»

Новий документальний фільм про Мерилін Монро на Netflix розвінчав чутки про смерть ікони кіно 60 років тому.

Легенда Голлівуду померла від передозування барбітуратів у суботу, 4 серпня 1962 року, у віці всього 36 років.

За роки, що минули після її смерті, ходили чутки і змови про точні обставини трагедії.

Популярні новини зараз
Газ подорожчає для всіх: як новий тариф вдарить по гаманцю Замість кількох виплат — одна: українцям платитимуть нову соціальну допомогу Субсидії призначатимуть за новими правилами: як зміняться комунальні пільги українців Фінансова допомога від ЮНІСЕФ: хто і як може отримати
Показати ще

Повідомляється, що вона була знайдена в своєму ліжку після смерті її психіатром Ральфом Грінсоном, коли він увірвався в її спальню.

Було висловлено припущення, що його викликали для перевірки стану здоров'я Монро після того, як її Домробітниця Юніс Мюррей подзвонила йому і пояснила, що вони стурбовані її благополуччям.

Мерлін Монро
Мерлін Монро

Але власник компанії швидкої допомоги Уолт Шефер тепер спростував ці твердження, заявивши, що Мерилін насправді померла в машині швидкої допомоги.

У версії подій Уолта він згадав, як його водій Кен Хантер з'явився в будинку Мерилін в ніч, коли вона померла, і знайшов її ще живий, але в комі, коли він відвіз її в лікарню в Санта-Моніці.

На касеті чутно, як він каже: "Ні, вона не померла вдома".

Заява також була підкріплена кількома іншими джерелами, в тому числі Джоном Шерлоком, журналістом, який повідомив, що психіатр Ральф сказав йому, що вона жива і її доставили в центр здоров'я Святого Іоанна.

Джон сказав: "Вона померла в машині швидкої допомоги. Потім вони відвезли її назад в будинок. Ральф сказав мені, що він був у машині швидкої допомоги".

Ще одна важлива тема в змовах, пов'язаних зі смертю Мерилін — це зв'язок і її відносин з президентом Джоном Ф. Кеннеді і його братом, прокурором Робертом Кеннеді.

Мерлін Монро
Мерлін Монро

Журналіст-розслідувач Ентоні Саммерс багато років намагався отримати повну картину того, що насправді сталося з Мерилін, опитуючи всіх, хто нібито був їй близький.

Говорячи в документальному фільмі, Ентоні сказав: "Якщо в смерті Монро і є якась загадка, то впливові і важливі видатні люди здавалися мені центральними".

"Таємниця Мерилін Монро: нечувані стрічки" доступна для потокового передавання на Netflix.