Сумарний стан Кайлі Дженнер і Тревіса Скотта перевищує 1 мільярд фунтів стерлінгів. З'явилася унікальна можливість поглянути, як же живуть зірки.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Не дивно, що вони володіють завидним портфелем нерухомості, включаючи великі особняки в Каліфорнії, Нью-Йорку і Техасі, звідки родом Тревіс.

Кайлі Дженнер і Тревіс Скотт
Кайлі Дженнер і Тревіс Скотт

Вони також нещодавно привітали свою другу дитину, маленького хлопчика.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Спочатку дитину звали Вольф, але Кайлі оголосила, що вони змінюють його ім'я, так як воно «йому не підходить». Його нове ім'я поки не повідомляється.

Будинок Кайлі Дженнер
Будинок Кайлі Дженнер

Кайлі, 24 роки, живе з ним і його старшою сестрою Стормі в розкішній квартирі в Лос-Анджелесі, і коли її татові Тревісу виповнюється 30 років, ми заглядаємо в те місце, яке гламурна сім'я називає будинком.

Кайлі Дженнер
Кайлі Дженнер

Кажуть, що Кайлі володіє чотирма об'єктами нерухомості в Лос-Анджелесі, перший з яких вона купила, коли їй було всього 17 років. Але її основне місце проживання - особняк в передмісті Хідден-Хіллз, недалеко від будинку, де живе її мама Кріс Дженнер.

Кайлі Дженнер
Кайлі Дженнер

Вона купила його в 2016 році за 9 мільйонів фунтів стерлінгів, і його називають її «рожевим раєм». Він має вісім спалень, 11 ванних кімнат і розташований на 1,5 акрах першокласної нерухомості.

Магнат макіяжу також нещодавно провів масштабний ремонт готелю, люб'язно наданий британським дизайнером Мартіном Лоуренсом Буллардом.

Кайлі Дженнер
Кайлі Дженнер

Повернувшись у Приховані пагорби, в коридорі є вражаюча винна шафа і стіна, прикрашена стильними сімейними портретами, що піднімаються по сходах.

Також можна було побачити величезний килим, а також низький столик з витонченим рослиною поруч з величезними сходами, що ведуть на другий поверх.

Кайлі Дженнер
Кайлі Дженнер

Кайлі також поділилася знімком, на якому вона позує в іншій кімнаті, наповненій рожевим кольором, з набором вінтажних валіз Louis Vuitton, недбало розміщених поруч з нею.

Кухня Кайлі Дженнер
Кухня Кайлі Дженнер

Крім цього, вона добре готує і любить ділитися рецептами, особливо веганськими, а також пекти печиво з маленькою Стормі.

Басейн Кайлі Дженнер
Басейн Кайлі Дженнер

Розкішний басейн займає більшу частину саду, а по краю вишикувалися шезлонги, щоб Кайлі могла позасмагати на каліфорнійському сонці.

Кайлі Дженнер
Кайлі Дженнер

Однією з найбільших переваг ведучої є величезна кімната сумок Кайлі, яку вона заповнила вражаючою колекцією дизайнерських клатчів і сумок.