Дуа Ліпа підписала контракт з футбольним клубом "Ліверпуль" після зустрічі з легендою "Енфілда" за лаштунками свого міського концерту. Вболівальники клубу, здається, в захваті від такого повороту подій.

Даний пост оприлюднили на порталі «Daily Star»

Дуа Ліпа сфотографувалася з легендою "червоних" Джеймі Каррагером, коли вона підписує контракт з "Ліверпулем".

У п'ятницю ввечері співачка Дуа виступила з концертом на M&S Bank Arena в Ліверпулі, а потім зустрілася з легендою Джеймі Каррагером за лаштунками для фото.

Дуа влаштувала бурю з футбольною легендою і її батьком, в той час як двоє хлопців тримали футболку з написом Lipa 1 на спині.

Популярні новини зараз
Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів
Показати ще

Дуа Липа
Дуа Липа

Каррагер відправився в Twitter, щоб опублікувати культовий знімок і підписав його: «можливості», що відсилає до рядка з треку One Kiss, який став гімном футбольного клубу.

Слово, яке він підписав до знімка, не тільки ставилося до пісні Дуа, але і натякало на можливість того, що Дуа зробить розворот в кар'єрі.

А домашня футболка "Ліверпуля" з написом Lipa 1 на спині оголосила про нове "підписання".

Дуа Липа
Дуа Липа

Після того, як Каррагер опублікував знімок в соціальних мережах, безліч фанатів не могли не прокоментувати його.

Це сталося, коли Дуа дала концерт в Ліверпулі в п'ятницю ввечері, де вона заспівала пісню One Kiss, відправивши повідомлення фанатам Ліверпуля.

Вона сказала, що пісня стала "неофіційним гімном" футбольного клубу, перш ніж випустити море червоних і білих повітряних куль в натовп, насолоджуючись її концертом на арені.

Дуа Липа
Дуа Липа

Її тактика One Kiss була зіграна кілька разів до і після матчів "Ліверпуля".

І ще в 2018 році, коли Дуа вперше розповіла про свій зв'язок з «Ліверпулем», коли виступала у фіналі Ліги чемпіонів між «червоними» і «Реалом».

Популярність до співачки прийшла в 2013 році, коли вона знялася в рекламі The X Factor і виконала кавер на пісню Lost In Music.