З 10 по 14 травня 2022 року в Турині (Італія) пройде вокальний конкурс Євробачення. Україну представлятиме група Kalush Orchestra з піснею "Stefania", яка стали таким собі гімном української боротьби у війні з росією.

Букмекери щосили приймають ставки і прогнозують треку "Stefania" перемогу на пісенному конкурсі, віддавши KALUSH Orchestra найвищий коефіцієнт – 42%.

Ставки букмекерів на Євробачення 2022
Ставки букмекерів на Євробачення 2022

На другому місці італійці Mahmood & Blanco-Brividi з коефіцієнтом 15%. Прикро за Махмуда, який вже вдруге може втратити перемогу.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Відзначимо, що перемогу Україні за результатами глядацького голосування можуть забезпечити самі українці, які через війну, розв'язану росією, змушені були тікати з країни, а значить зможуть проголосувати в Європі. А далі все залежатиме від голосування членів журі.

Kalush Orchestra. Фото: eurovision.tv
Kalush Orchestra. Фото: eurovision.tv

Хороші новини з Євробачення торкнулися і Катерину Павленко з Go_A. Група представляла Україну на конкурсі в 2021 році з піснею "Шум" і зайняла почесне 5 місце.

Зараз же солістка групи знову опиниться на вокальному конкурсі, але вже не як учасниця. Катя Павленко з Go_A буде глашатаєм від України на "Євробаченні". Співачка оголосить бали національного журі у фіналі конкурсу 14 травня. Про це повідомляє "Суспільне".

"Мені дуже приємно стати частиною Євробачення цього року. Пам'ятаю нашу радість, коли оголосили перші 12 балів. Приємно віддавати собі звіт, що у мене є можливість зробити когось ще більш щасливим",- прокоментувала Катерина.

Катя Павленко. Фото: YouTube
Катя Павленко. Фото: YouTube

Нагадаємо, що Kalush Orchestra відволіклися від "Євробачення-2022" і посадили Jerry Heil на вікно заради Анджеліни Джолі.

Раніше ми повідомляли, що Kalush Orchestra вперше відрепетирували на сцені, де буде проходитиме "Євробачення-2022".