Нікі Мінаж розкрила причини несправності свого гардеробу на заході Met Gala в цьому році в Нью-Йорку.

Відповідний пост розмістили на порталі «Mirror»

39-річна реперша, здавалося, постійно смикала себе за топ, щоб переконатися, що він прикриває її пишні груди.

В образі, розробленому Ріккардо Тіші з Burberry, співачка виглядала приголомшливо в чорній сукні з пір'ям.

Він також відрізнявся великим чорним ременем і парою шкіряних штанів. Нікі завершила образ більш невимушеним стилем, надівши чорну бейсболку і прикрасивши себе коштовностями.

Популярні новини зараз
Стосується всіх власників карток "Ощадбанку": важливі зміни Без згоди не заберуть: хто має імунітет від мобілізації Фінансова допомога від ЮНІСЕФ: хто і як може отримати Німеччина запровадила фінансові зміни для українців: доведеться заплатити за безкоштовне
Показати ще

Нікі Мінаж
Нікі Мінаж

Однак незважаючи на те, що їй сподобався наряд, співачка зізналася, що щосили намагалася утримати груди на місці, так як плаття без бретелей сиділо неправильно.

Вона сказала: "Єдина незапланована річ у моїй зовнішності — це те, що мої ц*цьки випирають, тому що вони зробили розмір моєї чашки трохи маленьким".

Зірка розмовляла з Ла Ла Ентоні на червоній доріжці, яка пожартувала, що одяг, мабуть, була створена до того, як вона народила в кінці 2020 року.

Нікі Мінаж
Нікі Мінаж

Нікі жартома погодилася і відповіла: «Насолоджуйся цими тітьками, тому що ти їх більше ніколи не побачиш».

Крім несправності, Нікі була сповнена похвал за наряд і людину, яка його зробила.

Вона продовжувала: "Я тут зі своєю дитиною, Ріккардо. Я люблю Ріккардо, це дійсно мій друг. Так що я тут, підтримую його, ось і все. Але мені подобається капелюх".