Актор серіалу "Друзі" Меттью Перрі виглядав абсолютно несхожим на свого колишнього знаменитого персонажа ситкому NBC Чендлера Бінга, коли він взяв каву з льодом під час прогулянки по Лос-Анджелесу.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Зірка "Друзів" Метью Перрі зовсім не схожий на Чендлера Бінга, коли він ковзав по Лос-Анджелесу з напоєм з льодом в руці.

52-річний актор, який був помічений в мішкуватій сірій футболці, спортивних штанях і білих кросівках без шнурків, можливо, навіть здався деяким обожнюючим фанатам невпізнанним.

Волосся у нього були скуйовджене, а зазвичай чисто поголена телезірка відростила невелику борідку і вуса.

Популярні новини зараз
У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Меттью Перрі
Меттью Перрі

Чоловік Моніки Гелли у відомому комедійному серіалі дивився на світи далеко від свого персонажа.

Йдучи без турботи в поле зору, він схопився за велику чашку кави з льодом, перебуваючи в Беверлі-Хіллз.

У минулому році Метью розлучився зі своєю нареченою Моллі Гурвіц і з тих пір рідко з'являвся на публіці.

Після двох років знайомства зірка "Друзів" встав на одне коліно, попросивши Моллі стати його дружиною в 2020 році.

Чендлер Бінг
Чендлер Бінг

Згідно з повідомленнями минулого року, їх весілля було скасовано після того, як Метью нібито «фліртував з іншими жінками», поки у пари була перерва.

Повідомлялося, що Метью зустрівся з 20-річною дівчиною на популярному сайті знайомств зі знаменитостями Raya, а актора звинуватили у флірті з нею.

Після того, як дівчина на Raya викрила скандал, джерело повідомило, що Моллі брала перепочинок від своїх відносин з Метью.

Зрозуміло, що Метью з тих пір був захований, оскільки він продовжує працювати над відвертою книгою під назвою «Друзі, коханці і велика жахлива річ».

Меттью Перрі
Меттью Перрі

Анонсуючи книгу, мільйонер сказав шанувальникам: "Так багато було написано про мене в минулому. Я подумав, що прийшов час, щоб люди почули про мене".