Пройшло лише кілька тижнів після вручення "Оскара" в 2022 році, тому інцидент між Крісом Роком і Уіллом Смітом все ще свіжий у пам'яті коміка, і коли він побачив, що історія повторюється, він не міг не пожартувати про ляпас.

Відповідний пост оприлюднили на порталі «Daily Star»

Кріс Рок не стримувався, коли він жорстоко вдарив Вілла Сміта після того, як Дейв Чаппель зазнав нападу на фестивалі Netflix Is a Joke в Hollywood Bowl.

Дейв з'явився на сцені 3 травня разом з іншими коміками для стендап-виступу, але під час жарту один з учасників кинувся на сцену і стрибнув на зірку.

Дейв Чаппель
Дейв Чаппель

Популярні новини зараз
Нарахували 25 000 гривень пенсії, а платять копійки: чому деякі пенсіонери отримують менше, ніж їм належить В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Глядачі написали в Твіттері, що на сцені стався інцидент, коли Дейв був кинутий і піддався нападу посеред живого виступу, в результаті чого служба безпеки забрала чоловіка.

Коли Дейв згодом висвітлив ситуацію, Кріс незабаром приєднався до нього на сцені і сказав у мікрофон: "Це був Вілл Сміт?"

Кріс Рок
Кріс Рок

Глядачі не могли не посміятися над жартом Кріса, коли одна людина твітувала: "Це те, як Кріс Рок повернувся, щоб сказати: "Це був Вілл Сміт?" радий, що мені довелося побачити це в реальному часі".

Проте, коли багато шанувальників сміялися над ситуацією, інші були стурбовані тим, що на сцені можуть атакувати більше коміків.

Кріс Рок і Вілл Сміт
Кріс Рок і Вілл Сміт

Напад на Шаппеля стався через кілька тижнів після того, як Вілл Сміт вдарив Кріса Рока на «Оскарі» після того, як на сцені було зроблено нетактовний жарт про дружину Уїлла Джаді Пінкетт-Сміт.

Незабаром після інциденту Уїлл приніс вибачення і отримав 10-річну заборону на участь у церемонії нагородження.