Володарка премії "Греммі", співачка Леді Гага змусила серцебиття битися частіше на недавньому пікантному показі в Instagram, коли вона дала шанувальникам можливість поглянути на свою підтягнуту попу в ніжно-блакитному бікіні.

Дану новину оприлюднили на порталі «Daily Star»

Леді Гага змусила серце битися швидше, продемонструвавши свою неймовірно підтягнуту фігуру в своєму останньому знімку в соціальних мережах.

36-річна дівчина дала своїм 52,3 мільйонам підписників в Instagram мигцем побачити свою персикову попу, коли вона повернулася спиною до камери в ніжно-блакитному бікіні.

Леді Гага
Леді Гага

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

12-разова володарка премії "Греммі" позувала біля розкішного Басейну в Лас-Вегасі, і її платинові світлі локони впали трохи нижче плечей.

Тримаючись за поручні басейну, художниця, яка зайняла перше місце в чартах, прикрила очі від сяючого сонця Невади, надягаючи пару вугільно-чорних сонцезахисних окулярів.

Вона була оточена пишною зеленню і ідеальним блакитним небом, коли вона опустила палець ноги в блискучі бірюзові води басейну.

Співачка Born This Way підписала спекотний показ "somebody's [juice]".

Шанувальники і фоловери, не вагаючись, захопилися гарячим знімком співачки, який зібрав тисячі коментарів і більше мільйона лайків.

Леді Гага отримала свій перший "Оскар" в 2019 році за фільм "Отмелость" який отримав визнання критиків фільму "Зірка народилася", сценарій до якого вона написала разом з Марком Ронсоном, Ендрю Вяттом і Ентоні Россомандо.