Влітку майбутнє "Челсі" в Прем'єр-лізі може опинитися під питанням після того, як Роман Абрамович зажадав повністю погасити свій кредит в 1,6 мільярда фунтів стерлінгів, незважаючи на санкції проти росіянина.

Відповідний пост оприлюднили на порталі «Daily Star»

"Челсі" можуть викинути з Прем'єр-ліги в наступному сезоні, якщо їх поглинання не відбудеться.

Поглинання "синіх" може опинитися під питанням після того, як Роман Абрамович зажадав повернути 1,6 мільярда фунтів стерлінгів, які він позичив клубу в рамках продажу.

Абрамович
Абрамович

Популярні новини зараз
ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Однак "сині" змінили свою позицію і зажадали, щоб борг, "належний" Абрамовичу, був спрямований як частина виручки від продажу Camberley International Investment, що базується в Джерсі. І нова позиція "Челсі" може перешкодити поглинанню.

Ім'я Абрамовича не фігурує ні в яких фінансових списках фірми з Нормандських островів, але вважається, що він пов'язаний з цією компанією.

Якщо поглинання відбудеться, це може означати, що Абрамович зможе отримати частину грошей від продажу. А з санкціями проти російського олігарха міністри ясно дали зрозуміти, що не погодяться, що Абрамович отримає вигоду від продажу.

Абрамович
Абрамович

В даний час проти росії діють санкції через вторгнення путіна в Україну в лютому, але немає ніяких припущень про причетність Абрамовича.

Поточна операційна Ліцензія "Челсі" діє до 31 травня, і, якщо рішення не буде знайдено, "сині" можуть бути виключені з Ліги.