Зірка реаліті-шоу мала щелепи на підлозі, коли вона поділилася з шанувальниками кількома гарячими знімками, лише через кілька годин після того, як вона залишила їх здивованими своїм дивним вибором одягу на Met Gala 2022.

Даний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Кайлі Дженнер вразила шанувальників, виставивши напоказ свої вбивчі вигини в облягаючому платті, всього через кілька годин після того, як її розкритикували за дивний вибір вбрання для Met Gala 2022.

Зірка реаліті-шоу поділилася серією знімків зі своїми 334 мільйонами підписників в Instagram, позуючи в елегантній білій сукні.

Пост Кайлі Дженнер
Пост Кайлі Дженнер

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Корсетне плаття було заправлено на талії, демонструючи її характерну фігуру, а її темні каштанові локони падали їй на плечі.

Пост, який вже набрав більше 2,3 мільйона лайків, був озаглавлений: "Одружені на зустрічі".

Шанувальники і відомі особи швидко оцінили образ Кайлі в розділі коментарів.

Посилаючись на драму навколо її вбрання для Met Gala, кілька інших припустили, що цей варіант був би найкращим вибором для зоряної події.

Пост Кайлі Дженнер
Пост Кайлі Дженнер

Шанувальники поспішили висловити своє замішання вчора, коли Кайлі вийшла в нью-йоркський Метрополітен-музей в одному з найдивніших нарядів вечора.

Зірка "Сімейство Кардашьян" була одягнена в сукню в стилі весільного плаття з фатою і кепкою на клямці.

Пост Кайлі Дженнер
Пост Кайлі Дженнер

Ретвітнувши статтю New York Times, в якій говорилося, що Кайлі змішала "спортивний відпочинок і подружжя", один з користувачів Twitter написав: «Кайлі Дженнер змішує л*йно і л*йно в своєму ансамблі на червоній килимовій доріжці #MetGala»