Колишня зірка "Астон Вілли" розповіла, як її життя перекинулося з ніг на голову після того, як травма коліна залишила у неї відчуття, ніби її» спалили живцем" через рідкісну хворобу.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

25-річна Еллен Мартін зовсім недавно виступала за футбольний клуб «Саттон Колдфілд», але травма, отримана в минулому році, перевернула її життя з ніг на голову. Мартін виїхала з поля в листопаді через травму зв'язок коліна, яка зажадала хірургічного втручання.

Однак, коли Мартін оговталася від операції, під час фізіотерапії у неї з'явилося печіння в ногах, ступнях, руках, спині, обличчі та очах. МРТ підтвердила, що у Мартіна розвинувся комплексний регіональний больовий синдром, також відомий як «суїцидальна хвороба» через сильний біль.

Еллен Мартін
Еллен Мартін

Популярні новини зараз
Пенсіонерів змусять платити: важливе звернення податківців Без згоди не заберуть: хто має імунітет від мобілізації Ніякої "бусифікації": ТЦК суворо окреслили повноваження У жовтні українці отримають одразу три платіжки за газ: за що доведеться доплачувати
Показати ще

"Моє життя пішло по спіралі вниз через частку секунди у футбольному матчі. Я не могла вільно ходити, нормально сидіти в кріслі, спілкуватися з друзями та родиною або працювати", — сказала вона BirminghamLive.

Еллен Мартін
Еллен Мартін

"Все моє життя зупинилося з цим діагнозом. І я буду повільно спостерігати, як моє життя в 25 років зникає через хронічну сильну пекучу болю і втрати функціональності і рухливості. Все, що я зробила, це просто порвала зв'язку на нозі. Відновлення, яке я думала, буде важким, оскільки це найстрашніша травма, яку ви можете отримати. Це справжнє пекло. Я відчуваю, ніби мене спалюють живцем. Уявіть, що ви відчуваєте, ніби ваше тіло підпалюють, коли вас б'є струмом. Це той біль, який мені доводиться терпіти. Мені 25 років, я була футболістом і спортивним тренером і любила спілкуватися з сім'єю і друзями. Цей діагноз позбавив мене цього".

Еллен Мартін
Еллен Мартін

Тим не менш, у Мартіна з'явився проблиск надії завдяки лікувальному центру в США, єдиному доступному центру, який може поставити ремісію КРБС.