Модель OnlyFans Джазмін Дей на цьому тижні зайшла на свою сторінку в Instagram, щоб повідомити, що вона запускає новий фітнес-аккаунт. Тим не менш, її 32-літрові груди відволікали деяких від її порад щодо тренувань.

Відповідний пост оприлюднили на порталі «Daily Star»

На цьому тижні модель Джаз Дей зайшла на свою сторінку в Instagram, щоб повідомити, що вона заводить новий фітнес-аккаунт.

Зірка OnlyFans з Гвента в Південному Уельсі сказала, що вона повернулася в спортзал після того, як нещодавно завела собі "нову попу".

І закликала шанувальників підписатися на її нову сторінку @jazmynedayfitness.

Популярні новини зараз
Школярам вводять суттєві зміни: сильно вплинуть на освіту дітей Замість кількох виплат — одна: українцям платитимуть нову соціальну допомогу Школярів триматимуть у їжакових рукавицях: заборонять те, до чого звикли роками Трамп дякує З*лупі: мережа Х стоїть на вухах
Показати ще

Тим не менш, багато хто відвернувся від порад щодо тренувань приголомшливої жінки через її обтягуючі вбрання, коли вона демонструвала свої знамениті 32-літрові груди.

Модель, яка зараз живе в Лас-Вегасі, США, була помічена позуючою в різному обтягуючому спортивному одязі, коли вона рекламувала аккаунт фанатам.

Джазмін Дей
Джазмін Дей

Сюди входили яскраво-рожеві легінси з лайкри в поєднанні з чорним перехресним топом, а також крихітні зелені шорти і рожевий топ з написом «Бімбо».

Джазмін Дей
Джазмін Дей

Дратуючи своїх 260 000 підписників, Джазмін промурликала: "Ви побачите, як я втискаю всі ці вигини в свої маленькі обтягуючі спортивні костюми".

Це розлютило шанувальників, пост набрав тисячі лайків.

29-річний спортсмен пише: "Розтяжка і робота над рухливістю так само важливі, як і силові і кондиційні вправи, які ви виконуєте. Фітнес - це заняття на все життя, тому вам потрібно переконатися, що ви запобігаєте травмам і дозволяєте собі продовжувати тренуватися".