Німецька бігунка Аліса Шмідт переходить на телебачення, і 23-річна дівчина, як кажуть, бере участь у шоу "Хто знає щось подібне?"

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

"Найсексуальніша спортсменка в світі" Аліка Шмідт робить перерву на біговій доріжці, щоб почати нову кар'єру на телебаченні. 23-річний бігун з'явиться в популярному німецькому телешоу " Хто знає щось подібне?"

Шмідт оголосила про свій дебют на телебаченні в соціальних мережах, опублікувавши новину для своїх 2,8 мільйонів підписників в Instagram. Крім того, що вона відома своїми спортивними здібностями і красивою зовнішністю, 23-річна дівчина тепер продемонструвала свій інтелект, з'явившись на шоу.

Популярні новини зараз
Пенсіонерів змусять платити: важливе звернення податківців Газ подорожчає для всіх: як новий тариф вдарить по гаманцю Школярам вводять суттєві зміни: сильно вплинуть на освіту дітей Синоптики прогнозують аномально теплу зиму: сніг і морози будуть короткочасні
Показати ще

Шанувальники побачать дебют німецького бігуна на телебаченні цього літа, коли шоу вийде в ефір 7 червня.

Що стосується її роботи на біговій доріжці, Шмідт нещодавно був убитий горем після того, як болісно пропустив місце в олімпійській збірній Німеччини, яка минулого літа вирушила до Японії.

23-річна спортсменка сподівалася стати частиною жіночої збірної своєї країни в естафеті 4x400 м, проте не змогла брати участь у перегрупованих токійських іграх.

У заяві, опублікованій після її бездіяльності минулого літа, Шмідт подякувала своїм шанувальникам за "любов і підтримку", яку вона отримала під час її зусиль зі створення олімпійської підготовки.

В Instagram вона написала: "Я отримала так багато приємних повідомлень від вас, люди, за останні кілька днів. Ви всі були так схвильовані і схвильовані моїм дебютом в естафеті 4х4 на Олімпійських іграх. Після практичної симуляції гонки я не змогла забезпечити собі місце в складі на попередні змагання. Я так вдячна за всю любов і підтримку".

Після свого олімпійського розчарування Шмідт взяв відпустку на час, перш ніж повернутися до кампанії 2022 року. У недавньому пості німкеня поділилася своєю фотографією на змаганнях разом з підписом «це гоночний тиждень» і хештегом «#seasonaboutotstart".