Це сталося більш ніж через три роки після того, як Майк сказав, що фільм "виглядає добре", і через два десятиліття після того, як був випущений останній фільм з цієї серії, він зібрав понад 200 мільйонів фунтів стерлінгів.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Майк Майерс, нарешті, може знятися в четвертому фільмі про Остіна Пауерса — більш ніж через три роки після того, як він сказав, що фільм «добре виглядає».

Голлівудський актор зробив "непідтверджене підтвердження", що він знову зіграє свінг-секретного агента шістдесятих, а також заклятого ворога доктора Зла.

Майк Майерс
Майк Майерс

Популярні новини зараз
Газ подорожчає для всіх: як новий тариф вдарить по гаманцю Нові правила грошових переказів: оштрафують за “три копійки” Українцям оголосили про нові виплати у жовтні: треба поквапитись, щоб вистачило на всіх У жовтні українці отримають одразу три платіжки за газ: за що доведеться доплачувати
Показати ще

58-річний чоловік дражнив: "Я не можу ні підтвердити, ні спростувати існування або відсутність такого проекту, незалежно від того, існує він чи ні".

Майерс, який також написав і випустив трилогію про Остіна Пауерса, заявив у листопаді 2018 року, що фанати «скоро побачать доктора Зло».

Він пояснив, що остання серія була випущена 20 років тому: "У мене було троє дітей у віці до семи років, і написання фільмів займає багато часу".

Майк Майерс
Майк Майерс

Персонаж був створений на честь його батька, ліверпульця, який помер у віці 59 років в 1991 році від хвороби, пов'язаної з хворобою Альцгеймера.

Майерс сказав: "Пауерс був даниною поваги моєму батькові, який познайомив мене з Джеймсом Бондом, Пітером Селлерсом, The Beatles, а також з Пітером Куком і Дадлі Муром. Я був спустошений його смертю. Але перетворити це на те, що робить людей щасливими, неймовірно приємно".

Майк Майерс
Майк Майерс

Його шпигунська пародія на Goldmember - третя і остання частина франшизи, була випущена в 2002 році і заробила 200 мільйонів фунтів стерлінгів.