Вболівальник "Манчестер Сіті" Стівен Хант був доставлений в лікарню з підозрою на крововилив в мозок після перегляду півфінального матчу Ліги чемпіонів "Сіті" з "Реалом".

Даний пост оприлюднили на порталі «Daily Star»

Вболівальник "Манчестер Сіті" перебуває в лікарні в очікуванні операції через передбачуваний крововилив в мозок після того, як він відправився в Мадрид, щоб подивитися півфінал Ліги чемпіонів "Сіті".

Стівен Хант, 25-річний батько двох дітей, поїхав до Іспанії без квитків, щоб зустрітися з друзями, але в підсумку дивився півфінальний матч «Сіті» з «Реалом» без них в барі. Але після перегляду матчу його залишили в лікарні після інциденту, про який він "не пам'ятає", в результаті чого у нього була підозра на крововилив в мозок, зламану очницю, зламаний ніс і зламану щелепу.

Його мати, Дон Рід, розповіла The Manchester Evening News, що її син згадав", що "прокинувся в лікарні" тільки після того, як їй повідомили, що він знаходиться в лікарні близько 23:30. Вона сказала: "Ми нічого не чули з 23:30 до 3:30 ранку. Я дзвонила в консульство, я дзвонила в поліцію, я дзвонила скрізь, я дзвонила в усі лікарні в Мадриді, намагаючись що-небудь знайти, але все це було іспанською, і я не могла зрозуміти їх. Стівен подзвонив мені о 3:30 ранку і сказав: "Я в лікарні, у мене крововилив в мозок". Як мама, я була в істериці в цей момент".

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Стівен Хант
Стівен Хант

Через травми Стівена йому потрібна операція для лікування передбачуваного крововиливу в мозок, хоча вона була зупинена до отримання результатів подальшого комп'ютерного томографа. У п'ятницю вона збиралася поїхати до свого сина і повинна бути з ним, коли йому зроблять операцію з приводу інших отриманих ним травм.

Мама додала: "Моя голова просто крутилася, мій телефон не відключався весь день. Я навіть не знаю, як я відчуваю. Я просто відчуваю, що мені потрібно бути там. Я одна з щасливчиків, мій син все ще живий. Є люди, які не виживають, могло бути і гірше. Це просто страшна думка".

Дон не впевнена, що її син носив кольори "Манчестер Сіті", але вона накинулася на будь-кого, хто націлився на нього. Вона додала: "Він сказав, що все, що він пам'ятає, - це вихід з пабу, ось і все, він прокинувся в лікарні. Він нічого не помічав, він не знав, що сталося. Мені погано. Він бурмоче, бо не може поворухнути ротом, щоб говорити, йому дуже боляче. Я могла б зрозуміти, якби це була банда хлопців, на зразок футбольної банди. Але це був просто хлопець, що йде на самоті в свій готель, вразливий і самотній. У ньому немає бійки, він пасивний, він швидше щасливий і щаслива людина, він буде сміятися, він включить караоке і заспіває. Це його особистість, в ньому немає нічого противного або порочного".