Ембер Херд, відома своїми ролями у фільмах "Аквамен" і "Дівчина з Данії", звинуватила Джонні Деппа в тому, що він напав на неї з пляшкою, коли "був на ній", і вона "не могла дихати".

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Ембер Херд розповіла американському суду про сварку з колишнім чоловіком Джонні Деппом, стверджуючи, що він згвалтував її пляшкою з-під горілки.

Судовий процес почався 11 квітня, і Депп стверджує, що вона зганьбила його персонажа після того, як опублікувала статтю в The Washington Post про сексуальне насильство.

Хоча вона ніколи не називала самого Джонні, він стверджує, що зв'язок може бути встановлена, і це вплинуло на його здатність отримувати акторські ролі.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Ембер Херд
Ембер Херд

Нещодавно Ембер розповіла суду про інцидент в Австралії, в якому, як вона стверджує, він згвалтував її.

Вона сказала, що Джонні "втратив тонну ваги", тому вона "знала, що щось не так".

Ембер сказала: "У першу ніч, коли він штовхнув мене, я покотилася по підлозі. Йому було так легко кинути мене ось так".

Далі вона стверджувала, що Джонні схопив її за шию, вдарив головою об стіну і що їй довелося спати за «забарикадованими» дверима.

Ембер Херд
Ембер Херд

Ембер також повідомила суду, що пара сперечалася про наркотики: "Він прийняв жменю таблеток, чи то вісім, чи то десять таблеток МДМА".

Далі вона заявила, що Депп буде пити в її присутності в якості "демонстрації сили" і що він сказав їй, що інші люди попереджали його про неї.

Ембер також сказала, що він "розбив пляшку об підлогу", "вдарив її тильною стороною руки" і кинув в неї пляшку, перш ніж піднести "розбиту пляшку" до її обличчя і пригрозив "розрізати її".

Ембер Херд
Ембер Херд

Після того, як він, як повідомляється, закричав на неї, що "ненавидить її" і "зруйнував своє життя", вона сказала, що "Джонні був на ній" і що вона "не могла дихати".

Потім актриса сказала: "Я відчувала це тиск на мою лобкову кістку" і сказала, що "схоже", що він "б'є її".

Вона зізналася, що боялася поворухнутися, так як "не знала, розбита пляшка, яку він тримав в ній".

Актриса "Аквамена" сказала, що їй також доводилося покладатися на снодійне, щоб заснути, але, коли вона встала, вона сказала, що Джонні "ще не спав".

Джонні Депп
Джонні Депп

Потім Ембер розповів суду, що "на підлозі була кров", і що, прокинувшись вранці, вона побачила "засохлу кров" на стінах і побачила "щось схоже на її ім'я".

Суд триває.