Популярний український актор і телеведучий, найбільш відомий як ведучий програми про подорожі «Орел і решка» Андрій Бедняков розповів, що пишуть йому жителі Росії.

Відповідний пост Андрій Бедняков розмістив на своїй сторінці в Instagram.

"Вчора отримав повідомлення про те, що я зрадив своє місто. Зрадив своє місто, Карл !!! "Зрадник", "через 50 років приїдеш і те, якщо пробачимо" (писали люди з Росії) дуже цікава логіка. Тобто: щоб не вважатися зрадником у деяких, потрібно зрадити інших. Щоб не "зрадити своє місто" потрібно зрадити свою країну. Ось на цій фотографії я дивлюся на Вас, писаки . Запам'ятайте: Я українець. І іншої Батьківщини у мене немає . А ті, хто зрадив країну і переметнувся туди, де дали трохи грошей і призначили заступником заступника голови голів, скажу: зрадники - ви! І за гроші Батьківщину не купиш
І в Маріуполь ми повернемося. Як і в Херсон, Мелітополь , Бердянськ, Нову Каховку та інші міста нашої країни. Ми впевнені в цьому . і в цьому наша сила", - підписав пост український телеведучий.

Українська публіка повністю підтримала Андрія і вирішила написати свої думки під публікацією у вигляді відгуків.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Андрій Бєдняков, фото: Instagram
Андрій Бєдняков, фото: Instagram

"Краще, щось чула про зрадників", "і в Крим, в Ялту!!!! Коли вони стануть українськими!!! А міста відбудуємо, відновимо", "за Нову Каховку окреме спасибі!!!! Додому хочу,серцем там", "Нехай вже переможе добро, нарешті", "Настане день , і все стане на свої місця , обов'язково ! Тримаймося", - пишуть відгуки українські юзери соцмережі.

Коментарі на пост Андрія Беднякова
Коментарі на пост Андрія Беднякова