Коли Принцеса Діана загинула в автокатастрофі в Парижі в 1997 році, Ксав'є Гурмелон був одним з перших співробітників служби екстреної допомоги, які прибули на місце події, і розповів її трагічні останні слова.

Дану новину розмістили на порталі «Daily Star»

Страшні останні слова принцеси Діани були вимовлені пожежником, який намагався врятувати її майже 25 років тому.

Ксав'є Гурмелон був одним з перших співробітників служби екстреної допомоги, які кинулися на місце події, коли принцеса Уельська розбилася на швидкості 70 миль на годину в тунелі Пон-де-л'альма в Парижі в 1997 році.

Принцеса Діана
Принцеса Діана

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Пожежник зізнався, що поняття не мав, хто став жертвою аварії, коли він вперше приїхав.

Ксав'єр згадав кілька нав'язливих і трагічних слів, сказаних переляканою принцесою, перш ніж її серце зупинилося.

Вона запитала його: "Боже мій, що сталося?"

Він сказав, що крові на ній не було, але помітив легку травму на її правому плечі.

Пожежний
Пожежний

Потім, всього через кілька миттєвостей, вона трагічно померла від зупинки серця.

Гурмелон раніше сказав The Sun: "Машина була в безладді, і ми просто впоралися з цим, як з будь-якою дорожньо-транспортною пригодою. Для мене це була просто банальна дорожньо-транспортна пригода, одна з багатьох, з якими доводиться мати справу екстреним службам, і це були звичайні причини, швидкість і п'яний водій. Я бачив, що у неї була невелика травма правого плеча, але, крім цього, не було нічого значного. На ній взагалі не було крові. Я взяв її за руку і сказав, щоб вона заспокоїлася і не ворушилася, я сказав, що був там, щоб допомогти і заспокоїти її. Вона сказала: "Боже мій, що сталося?"

Сім'я принцеси Діани
Сім'я принцеси Діани

Народна принцеса сиділа на задньому сидінні Mercedes S-280 разом зі своїм партнером Доді Файєдом, сином єгипетського мільярдера Мохаммеда Аль-Файєда, коли сталася трагічна аварія.

Тревор ріс-Джонс, охоронець Діани, сидів попереду поруч з водієм Анрі Полем.

Гурмелон додав: "Я масажував її серце, і через кілька секунд вона знову почала дихати. Чесно кажучи, я думав, що вона буде жити. Наскільки я знав, коли вона була в машині швидкої допомоги, вона була жива, і я очікував, що вона виживе. Але пізніше я дізнався, що вона померла в лікарні. Це було дуже прикро".