Українська модель Луїза Хованські повідомила, що планує зменшити свої груди, оскільки вони «наражають її на небезпеку». І це незважаючи на те, що вона допомагає їй заробляти 50 000 фунтів стерлінгів на місяць на OnlyFans.

Відповідний пост оприлюднили на порталі «Daily Star»

Модель розповіла, що планує зменшити груди, так як вони «наражають її на небезпеку».

І це незважаючи на те, що її грудаста груди допомагає їй заробляти колосальні 50 000 фунтів стерлінгів на місяць на OnlyFans.

28-річна українська модель Луїза Хованські почала страждати через свої груди, коли їй було всього дев'ять років, і над нею часто знущалися через її розмір більше середнього.

Популярні новини зараз
Пенсіонерів змусять платити: важливе звернення податківців Школярам вводять суттєві зміни: сильно вплинуть на освіту дітей Синоптики прогнозують аномально теплу зиму: сніг і морози будуть короткочасні Стосується всіх власників карток "Ощадбанку": важливі зміни
Показати ще

Ставши дорослою, вона відчуває постійний біль і відчуває себе некомфортно у всьому, що носить, а також виявляє, що не може виконувати базові кардіотренування.

У жовтні 2019 року вона приєдналася до OnlyFans, і, хоча вона може заробляти на сайті до 50 000 фунтів стерлінгів на місяць, вона побоюється, що її майбутнє буде зіпсовано через її природні активи.

Луїза, яка має 2,5 мільйона підписників в Instagram, тепер планує зменшити груди, оскільки хоче, щоб її прийняли в суспільстві, і вважає, що ця процедура має вирішальне значення для її власної безпеки.

"У повсякденному житті мені доводиться носити мішкуватий одяг, щоб не наражати себе на небезпеку", - зізналася Луїза.

"Мені не можна носити милі топіки, як іншим дівчатам, так як оточуючі будуть ненавидіти мене за мої груди. Люди дивляться, коли я ношу водолазки або футболки, тому я ношу одяг великих розмірів, щоб злитися з іншими людьми. Я не винна, що успадкувала великий розмір, але Instagram і YouTube [наприклад] дотримуються політики подвійних стандартів, через що я відчуваю тиск".

Вона додала: "Мене також часто порівнюють з Памелою Андерсон, але з натуральними грудьми. Я подумаю про операцію, коли стану старше, щоб було трохи зручніше".

Хоча вона не отримує багато негативних коментарів про своє тіло, в минулому її називали "дурною" через її груди, але вона каже, що люди, які залишають ці коментарі, — "безликі тролі".