Відома українська блогерка Анна Притула поділилася жахливою історією на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за нею стежать понад 980 тисяч осіб.

Дівчина останнім часом відома тим, що допомагає українським військовослужбовцям автомобілями, яких вони дуже сильно потребують. Наприклад, зовсім недавно їм вдалося передати ще одну машину. На жаль, її довелося довше ремонтувати, ніж інші через недобросовісних продавців, але це неважливо.

ЗСУ, фото: скріншот з відео
ЗСУ, фото: скріншот з відео

Зараз вона розповіла, що разом з коханим чоловіком хотіла допомогти і перевезти тіло українського героя, військового. Ситуація набула" палючого " характеру, коли їм озвучили ціну за цю послугу... перевізник заявив, що за весь процес необхідно заплатити 9 тисяч гривень.

"Дорога туди і назад максимум, щоб заправити транспорт 3500. Решта за "роботу". Я може чогось не розумію, але цей військовий віддав своє життя, щоб ти тут його перевозив за 9000 грн?", - каже Анна.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Притула, скріншот: Instagram Stories
Притула, скріншот: Instagram Stories

Однак Притулі все ж вдалося знайти чесну людину. Ця дуже важлива робота була виконана швидко, недорого. Тому можна подякувати і перевізнику, і блогершу за те, що вона робить для наших бійців.

Нагадаємо, тероборона віджала у російських загарбників техніку - БМП і МТ-ЛБ: "тепер ми механізований батальйон"

Як повідомляв "Знай.ua", військові 93-ї ОМБр Холодний Яр отримали потужний джип на передову: битимуть ворога ще ефективніше

Знай.ua писав, Сергій Притула звернувся до українців з поганою новиною про ленд-лізу від США: "Пообіцяли дати..."